Toomba begint het jaar goed met versterking van het team

Nieuws

20 januari 2016

2016 is goed begonnen voor Toomba. In de eerste week zijn er twee nieuwe collega’s gestart én een stagiair. Met volle kracht zijn we dit nieuwe jaar begonnen met Maurits Houwert als senior online marketeer, Jacco Engel als back-end developer en Nadal Rahman als stagiair applicatie ontwikkeling. De groei die we op dit moment meemaken is onvoorstelbaar. We doen er alles aan om het dienstenaanbod uit te breiden en het naar een nog hoger niveau te tillen. Vooral Maurits en Jacco nemen erg veel ervaring met zich mee en zijn een flinke aanwinst voor het team. Onze nieuwe collega’s vertellen graag hoe ze bij Toomba terecht zijn gekomen. Maurits Houwert; Senior Online Marketeer ‘vanuit mijn ervaring in de sales (B2B) is mijn passie in de rol van marketeer gaan liggen. Mede door mijn belangstelling voor alle online en offline media en tevens de interactie tussen marketing en commercie. Vanuit mijn functie als Marketing Manager ben ik voor mijzelf gaan werken. Hiervoor was ik in diverse organisatie een sparringpartner voor het opstellen van de marketing en communicatie strategie. Ik vertaalde voor organisaties de commerciële kalender naar concrete marketingcommunicatiedoelen/campagnes met als doel het behalen van meer omzet /leads. Cindy van WeMatch bracht mij in contact met Toomba. Hier ga ik graag op dezelfde voet verder. Mijn indruk tot nu toe is dat ik in een jong enthousiast professioneel team terecht ben gekomen waar ik me zeker thuis voel. Naast het werk zit ik in het bestuur van een non-profit organisatie en ben ik vader van 3 kids.’ Jacco Engel; Back-end Developer 'Voordat ik bij Toomba aan de slag ging heb ik gewerkt als Quality Assurance Engineer bij e-commercebedrijf Emesa (met de labels Vakantieveilingen en Actievandedag). Hier was ik verantwoordelijk voor test automatisering en IT operations; het analyseren van live problemen, en eventuele bugs uitzetten bij development. En het testen van de applicaties met de focus op de financiële processen. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben bij Toomba terecht gekomen. Hier ga ik mij vooral richten op het technisch ontwikkelen van websites en apps in php, coldfusion en javascript. Een leuke nieuwe uitdaging waar ik heel veel zin in heb. Ik heb de eerste paar dagen al gemerkt dat ik me niet hoef te vervelen!.’ Nadal Rahman; Stagiair applicatie ontwikkeling ’Ik volg de studie applicatie- & mediaontwikkelaar bij Landstede in Harderwijk. Voor mijn tweedejaars stage was ik op zoek naar een erkend leerbedrijf in Lelystad, aangezien ik daar woon. Zo kwam ik bij Toomba terecht. Ik heb een aantal opdrachten die ik voor school uit moet voeren, zoals uitzoeken hoe bepaalde bedrijfsprocessen in elkaar zitten en voor Toomba ben ik nu bezig een logboek op te zetten die gekoppeld is aan een database. Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin en heb ik al veel geleerd.’ Onze zoektocht naar nieuwe medewerkers houdt hier zeker niet mee op, goed personeel kunnen we altijd gebruiken omdat we altijd innovatief en de beste in ons vakgebied willen zijn, zodat wij onze klanten de beste support kunnen geven die mogelijk is.

Kom met ons in contact